Verzending

Verzendkosten en Gratis verzending

Voor alle bestellingen binnen Nederland met een totale bestelwaarde van boven de €49,- geldt gratis verzending. Voor alle bestelling met een totale bestelwaarde van minder dan €49,- wordt €6,95 verzendkosten gerekend.

Verzending naar België kost €9,- bij bestelling tot €49,- bestelling boven dit bedrag worden ook naar België gratis verzonden.

Verzendduur

Bij alle producten in onze webshop staat een indicatie van de levertijd aangegeven. In de regel is dit 2 tot 3 werkdagen.


Retouren

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na herroeping/ retourmelding retourneren, nadat wij het product weer in goede staat en in de originele verpakking hebben ontvangen wordt uw geld direct teruggeboekt. De retourmelding dient binnen 14 dagen na ontvangst van het product plaats te vinden.

De verzendkosten van ons naar u nemen wij voor onze rekening, de kosten voor de retourzending zullen door de klant worden gedragen. Op dit laatste geldt als uitzondering, dat wanneer een product moet worden gefourneerd door een fout van onze zijde, wij alle kosten hiervoor zullen dragen.

Kanttekening voor retouren naalden en elementen 

Producten die geseald zijn zoals naalden en elementen kunnen enkel worden geretourneerd zolang de seal van de verpakking niet is verbroken. Dit is wegens de gevoelige aard van het product.

Een retour aanmelden

Wilt u een artikel retourneren, dat is geen probleem. U kunt dit doen door het artikel terug te zenden aan het postadres zoals vermeld op het retourformulier bij uw zending. Graag ontvangen wij van te voren nog wel een retourmelding per e-mail, waarop wij de retour verifiëren.

Pin It on Pinterest

Share This