Met de enorme groei aan populariteit in draaitafels en lp’s is het ons opgevallen dat er ook een steeds grotere behoefte ontstaat aan een centraal punt waar je alles kunt vinden voor en over vinyl en LP spelers.

Dit is dan ook wat wij willen bieden met LPspeler.nl. Toen wij zelf enkele jaren geleden begonnen met vinyl en draaitafels zijn wij op een hoop vragen gestuit waar wij antwoord op wilden hebben. Het zou immers zonde zijn om niet de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een draaitafel of om er niet het maximale uit te kunnen halen.

De antwoorden op deze vragen hebben wij inmiddels gevonden en vinyl is voor ons niet meer zomaar iets, het is onze passie geworden. Wij hopen met lpspeler.nl andere muziekliefhebbers te kunnen helpen met het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een platenspeler of element. En iedereen die dat wilt te helpen om de set-up van hun draaitafel zo goed mogelijk te maken met verschillende tips en tricks.

Wil je op de hoogte blijven van deze tips en tricks? Schrijf je dan onderaan de pagina in op onze nieuwsbrief.

In de webshop kun je veel handige tools en onderdelen vinden die je helpen bij het realiseren van de voor jou optimaleset-up. Ook bieden wij hier een selectie aan hoogwaardige draaitafels in verschillende prijsklassen.

Mocht je nog vragen voor ons hebben, neem dan gerust contact met ons op via de mail, het contactformulier of de telefoon.

 

  • contact@lpspeler.nl
  • +31 (0)50 211 26 15

Stuur ons een bericht

2 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This