Een kijkje achter de schermen bij Rega

okt 3, 2016 | Nieuws

Tot nu toe is 2016 een waar topjaar voor de liefhebber van het uit Engeland afkomstige Rega, al jarenlang weet Rega zich te onderscheiden met hun unieke looks en gedetailleerde sound. Het merk heeft een trouwe fanschare op weten te bouwen met de Rega Planar platenspeler line-up, welke tekenend is voor hun filosofie en geluid: een stijf lichtgewicht chassis zodat verstorende trillingen zo snel mogelijk worden geëlimineerd met een gedetailleerde en lichte sound met mooie diepgang tot gevolg.

Enkele jaren geleden is de naam Planar uit de line-up van Rega verdwenen, dit was enkel de naam, gelukkig niet de filosofie. De naam Planar werd vervangen door twee letters, dit waren de letters RP welke staan voor “Rega Planar”. Dit jaar heeft de legendarische naam echter weer zijn comeback gemaakt, en hoe! Met maar liefst 3 modellen staat deze legendarische naam weer prominent bovenaan het Rega gamma.

De modellen die we in 2016 hebben mogen verwelkomen zijn

  • Rega Planar 1 – als opvolger van de RP1 – review: http://www.whathifi.com/rega/planar-1/review
  • Rega Planar 2 – een nieuwe klasse op zichzelf – review: http://www.whathifi.com/rega/planar-2/review
  • Rega Planar 3 – als opvolger van de prijswinnende RP3 – review: http://www.whathifi.com/rega/planar-3elys-2/review

Al deze modellen hebben bij WhatHiFi de hoogst haalbare waardering van 5 sterren in de wacht weten te slepen, een zeer knappe prestatie! Benieuwd naar de reviews? Klik dan op een van bovenstaande links.

Mocht je nu benieuwd zijn hoe het e.e.a wordt gemaakt? Dat treft, want Rega biedt ons nu ook een mooi kijkje achter de schermen in een nieuwe YouTube video.

Mocht je nog meer willen weten over de nieuwe Rega Planar platenspelers, kijk dan ook vooral even naar de details van de modellen in onze shop (Hier kun je ook meteen de verschillende upgrade mogelijkheden ontdekken).

Rega Planar 1 platenspeler zwart

De Rega Planar 1 – Klik hier voor meer details (prijs speelklaar: €369,- verkrijgbaar in zwart en wit)

Rega Planar 2 Platenspeler - Wit - Close-up overview

De Rega Planar 2 – Klik hier voor meer details (prijs speelklaar: €509,- verkrijgbaar in zwart en wit)

rega-planar-3-wit-top-view

De Rega Planar 3 – Klik hier voor meer details (prijs vanaf: €799,-/ inclusief element €899,- verkrijgbaar in zwart en wit)


Vond je dit interessant? Volg ons dan, via onderstaande kanalen.

Pin It on Pinterest

Share This