Het nieuwe LPspeler.nl is live!

door | feb 19, 2016 | Nieuws

Eindelijk is het dan zover, na een flinke periode van ontwikkelen kunnen wij het splinternieuwe lpspeler.nl presenteren. En daar zijn wij eerlijk gezegd eigenlijk best een beetje trots op. Vinyl en draaitafels zijn al enkele jaren onze passie en met de groeiende populariteit van LP’s en lp spelers was dat voor ons het teken dat hier absoluut meer mee gedaan zou moeten worden.

De nieuwe website draait om twee onderdelen, te weten; de Vinyl Academy en de webshop. Veel mensen stappen de wereld van het vinyl in en komen allerlei zaken tegen die vragen oproepen, of willen even na kunnen kijken hoe bepaalde dingen ook al weer in elkaar steken. Hiervoor hebben wij de Vinyl Academy in het leven geroepen, alles wat je zou moeten weten over LP spelers, elementen, je draaitafel set-up en LP’s kun je hier op vinden. Op het moment staan er enkele artikelen op, maar zoals een ware academy betaamt zullen hier met grote regelmaat nieuwe artikelen worden geplaatst (in ieder geval 1x per week). Mocht je hiervan op de hoogte willen blijven, dan kun je inschrijven op onze nieuwsbrief (onderaan de pagina), zo weet je zeker dat je niets zult missen en dat je het maximale uit jouw installatie kunt halen.

Daarnaast is er ook nog de webshop, hier proberen wij een zo overzichtelijk en compleet mogelijk aanbod te bieden wat betreft de essentiële zaken voor jouw LP speler en de set-up hiervan. Zo bieden we MM en MC elementen, vervangingsnaalden, headshells en accessoires zoals naalddrukwegers. Uiteraard mogelijk draaitafels hier ook niet ontbreken, dus die zijn ook hierin opgenomen. De komende tijd zal ons aanbod langzaamaan ook zeker gaan uitbreiden, dus het zal zeker lonen om dit ook in de gaten te houden.

Pin It on Pinterest

Share This